fredag 18. juni 2010

Vinylbelegg

Vinylbeleggets renesanse !

Vinylbelegg har de siste årene virkelig fått en ansiktsløftning. Designene i vinylbelegg har blitt så naturtro at det er vanskelig å skille fra ekte vare. De grove, røffe gulvene er populære med en overflate som er matt og strukturert. Utvalget på vinylbelegg kan du se hos Tarkett, Gerflor og Musum og Gulvdeal.




Vinylbelegg er godt !
Vinylbelegg med tekstil bakside har en rekke fordeler. De er lyddempende, lydisolerende, energibesparende i form av isolering mot undergulv og ikke minst svært behagelige å gå på. Mange med dårlig rygg og knær merker stor forskjell etter å ha byttet ut et hardt gulv med vinylbelegg med tekstilbakside. Vinylbelegg med tekstilbakside ser du her.





Vinylstaver:
Senso rustic vinylstaver kom for fullt for noen år side. Gulvet har en rustikk, antikk og grov overflate som har et gammelt og slitt preg. Vinylstavene har tydelige åreringer med en matt særdeles naturtro overflate. Jeg la selv vinylstaver da det tåler ekstrem bruk, og er praktisk da det bare er å bytte ut en stav midt på gulvet!! Med barn på 2 og 5 år var dette gulvet for meg! Utvalget på vinylstaver ser du her.




Vinylbelegg med keramisk topp!
Vinylbelegg med keramsik topp kom med TexlineHQR for noen år siden. Gulvet har en hardere overflate som er svært motstandsdyktig mot riper og sår. Vinylbelegget er røft og flott, og legges like mye i hjemmet som i butikker med lettere slitasje. Gulvet har også tekstilbakside, med de fordelene det innebærer.

Mine Vinylbelegg favoritter:








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar