fredag 18. november 2011

Snart får du den utrolige 5S klikken på parkett hos Gulvdeal!!

I løpet av våren 2012 lanseres den utrolige 5S- klikken på gulvdeal.no. Dette er identisk klikk som Kahrs har på sine dyreste parkettgulv- woodlock 5S. Til nå er det bare Kahrs som har hatt rettighetene til denne geniale og enkle klikken. Men i løpet av våren lanseres altså denne klikken på en del av Barlinek`s exclusive parketter hos Gulvdeal. 5S klikken er opptil 75% sterkere, og langt raskere og mer genial å legge enn tradisjonelle klikksystem på parkett. Vi har til nå hatt tilgang på parkett med G5 expressklikk, 2-lock fra Tarkett og drop-down klikken på noen av Saga – parkettene, dette er klikksystem som våre kunder er meget tilfredse med.
Vi føler nå at vi med 5S klikken tar det siste steget for å kunne tilby klikkgulv på den helt øverste hyllen, og det finnes ikke lenger noen grunner selv for de helt kresne å handle parkett andre steder enn på gulvdeal.no. NORGES BESTE GULVDEAL blir med dette enda bedre!! Følg med på gulvdeal.no` parkett sider om den nye FastClicken 5S!

Om du har spørsmål vedrørende den nye klikken eller parkett, oppfordrer jeg deg til å bruke den offesielle gulvdeal-bloggen. Her blir alle spørsmål besvart raskt, effektivt og nøytralt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar